Седем години, откакто те няма.
Седем години, откакто всичко е в мрак.
Седем години, сякаш паднали сме в яма.
Седем години без веселия ти смях.
Седем години, а сякаш беше вчера,
като каза ‘’след малко ще се прибера’’.
Седем години, минавайки пред некролога ти, аз треперя,
защото така и не се прибра.
Седем години от онази нощ зловеща.
Седем години, откакто от себе си ни лиши.
Седем години една майка е неутешна.
Седем години и все още от липстата ти ни боли.
Седем години, а в спомените ни си все така усмихнат.
Седем години ти все още си ни така любим.
Но дори след още 700 чувствата ни към теб не ще стихнат
и ти все още ще си така неповторим.
Като теб втори не ще има,
толкова весел и добър човек.
Твоята липса е незаличима,
ще ни липсваш дори и след век...
Почивай в мир.
R.I.P. Румен
© Грета Ганчева All rights reserved.