Mar 16, 2018, 8:28 AM

Rabbit heart 

  Poetry
595 1 2

Бях затворник в миговете
на слабото тупкане
в гръдния кош,
разбих всички рамки,
излязох
извън очертанията,
после електрокардиограмата
показа масивен инфаркт.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??