Jan 24, 2009, 8:41 PM

Работар 

  Poetry » For kids
928 0 4
Работар
Чука-трак, чука-трак,
аз скорец съм мил и драг,
скачам по юнашки,
чукам по кълвашки.
С насекоми жалки 
храня своите малки.
Чука-трак, чука-трак,
от сутрин чак до мрак,
аз съм все на крак!

© Стоянка Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??