Боли ме зарад ромския произвол,
трябва да се каже, че царят е гол!
Защото ако отпор срещу злото няма -
ще се повтори тази страшна драма!
Нека се бори родината свята,
страдат сънародници, братя,
нека се накажат вси виновни,
ала по начините законни!
© Георги All rights reserved.