Aug 9, 2007, 11:50 PM

Радост 

  Poetry
661 0 0
Радост, добре дошла,
хайде, моля те, тъга, забрави ме
и ти, самота, остави ме,
а вас, сълзи, нека за щастие да излея!

Хей, радост, научи ме,
топлина с погледа да дарявам,
с усмивка всички да заразявам,
нека всички да сме щастливи!

Хей, радост, не жали ме,
запознай ме с твоя свят,
той пъстър и цветен е, зная,
искам да съм там до края!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??