Тъгата,
и днес,
красивите мигове в нея видях.
Душата,
облечена в стих,
обичах и заради обич не спрях.
Луната,
зад нея се скрих
от слънцето дланите сгрях.
Съдбата,
и днес не сгреших,
послушах я и се засмях.
Явор Перфанов
16.08.2019г.
Г.Оряховица
:)
© Явор Перфанов All rights reserved.