РАДОСТТА - ЗАРАЖДА СЕ ОТНОВО
В този свят, смразяващо освирепял,
сънувам - ставаме добри.
Вятърът ни люшка онемял,
телата ни - повдигат планини.
Разказват се легенди - дори
за чудесата на Стената на плача.
Обединени, днес сме братя и сестри.
Содом - Гомор са заличени от света.
Радостта - заражда се отново.
Планините... повдигат се - сами.
© Крисимира Найденова All rights reserved.