Защо ми причиняваш всичко това?
Не виждаш ли
колко нещастен изглеждам сега?
Отбягваш ме...
с всеки изминал ден усещам,
че не искаш да си с мен.
Помниш всичко, което направих за теб.
И не мога да разбера,
защо правиш всичко това?
Защо искаш да сме разделени с теб сега?
Или... за вечни времена?
© Дамяна Димитрова All rights reserved.