Бягам, бягам с всички сили.
Страх ме е от суетата.
Тя превзела е сърцата.
Устни жадни грях са пили.
Търся, търся пристан нов.
Да откупя днес вината.
Щом осъдите злината,
губя светлата любов.
Спирам, спирам своя бяг.
Рани разпнати съшивам,
да останат в мене живи
кръпките на трънен бряг.
© Цветето Б. All rights reserved.