Oct 29, 2019, 3:26 PM

Рано 

  Poetry » Love
748 1 4

Не искай, след като съм пяла

да преразкажа песента.

Не искай, след като заплача

да спра последната сълза.

Не искай, щом сърцето

на късчета е разпиляно,

да го събирам.

Рано е.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??