Единствен ден, а цяла вечност!
На лодка плават две мечти.
И устни, слели се с копнежност,
прераждат ни в звезди. А ти
в ръката ми постави гривна,
целуна ме и нежен зов
разля от спомен обич дивна.
Рапани шепнат с плам любов.
И с боси стъпки палим пясък.
Следите златни са печат
от гривна - вечност с лунен блясък,
изгряла в длан на влюбен свят.
© Цветето Б. All rights reserved.