Поредната година си отиде,
измършавя от липси календара.
Видях , каквото има да се види,
поредната година си отиде.
Остана в шепа стихове обида
и рана заздравяла, болка стара.
Поредната година си отиде,
измършавя от липси календара...
© Надежда Ангелова All rights reserved.