May 2, 2006, 10:27 PM

Равносметка 

  Poetry
607 0 0
Толкова е трудно да знаеш,
че в света на лъжите принадлежиш,
колко е тежко да плачеш,
знаейки, че нищо не ще промениш...
как е предимство да бъдеш
сред заблудените, но вярващи в мечти,
как е убийство да знаеш,
да знаеш, и пак да мълчиш...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??