РАВНОСМЕТКА
В живота си много раздавах,
в живота си много и вземах,
продавах, купувах и падах,
по трудни пътеки поемах.
Огън бях, най-мощна стихия,
от вулкан се превръщах в зора,
под луната кат вълчица виех
и глутница бях за себе си зла.
И птица бях с непокорни криле,
смел орел в небе непознато,
препускащ мустанг със силни нозе,
вихър бях в червеното лято.
...
Уморих се да бъда различна.
Искам просто да бъда жена!
Искам просто да бъда обичана!
Искам за тебе да бъда една!
03.12.2007 merigold
© Мери All rights reserved.