Nov 10, 2013, 6:14 PM

Равновесие 

  Poetry » Phylosophy
294 0 0

Просъскват пластове!
Събарят се жалони!
Над нас се стели
божа красота!
И там се сменят
всичките сезони...
Твореца прави
свойте Чудеса...

И виждаме
на нас се прожектира
борбата вечна на
Живота и Смъртта!
И никой
 никога
 не доминира...
Уравновесява се
Везната
на света!


 08.10.1974 г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??