Още колко ли време ми е отредено,
да шавам по тази планетата,
Написано е нейде навярно,
кога ще се отправя към вечните светли полета.
Греховете безбройни да нося,
ще е тежък без прошка товара.
Днес е деня, в който аз прося,
и давам прошка за моя и чужда поквара.
Душата кога е простила,
простена се чувства навеки,
Вселената така е решила:
Равновесие да има за всеки!