Остават точно две минти
До очакваната среща
Която искам да опиша с думи
Но не мога, не е лесно
Колко мъничко звучи
А всъщност цяла вечност
И в главата ми кънти
Името ти с много нежност
Защото чакам твоите очи
Да ги видя аз отново
Да се сгуша пак в прекръдки ти
И да няма нищо ново
Само хубави моменти
Аз и ти, седейки двама
Просто търсещи мечти
За които ще остана
Защото те са в главата ми
И са простички и лесни
Но като твоите очи
И те са много много крехки
Лесно наранявани
Понякога дори сломени
Но ето че в главата ми
Мечтите са родени
А какви са те
за какво мечтая
Просто усмивката ти
И това да да сме двама
Сами без никой друг
Сами на края на света
Сами ей точно тук
Сами в рая на съня
© Атанас Дизов All rights reserved.