Разчитаме ли знаците
по пътя непознат,
изтрили всички граници -
без връщане назад?
Усещаме ли полъха
на тихите неща,
разбрали, че от болката
се ражда радостта?
Проникваме ли в смисъла
на чудото - живот
с души - цветя разлистени
под слънчевия свод?
© Вилдан Сефер All rights reserved.
вълшебна поезия...с обич.