May 5, 2013, 10:30 AM

Разделени 

  Poetry » Love
538 0 0

       РАЗДЕЛЕНИ

 

Нас ни разделят сезоните.

Ти за мен си китната пролет.

Не слушам на есента законите.

Но още готов съм за полет…

 

Между нас се зъби бяла зима.

Разделя ни и знойно лято.

Но искам при мен да те има.

На есен няма да тръгна с ятото.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??