Раздвоена
Приятелство-как ценно си ми ти.
Любов-отново ме измъчваш ти.
Раздвоена между двата свята,
търся аз пролука малка.
Да се измъкна,да избягам,
но няма накъде да бягам.
Навсякъде ви виждам двама,
и желая аз това да е измама.
Но истинско е всичко между вас,
Приятел е любим-какво да правя аз?
Обичам ви аз двама...
И не...това не е измама.
© Енд ъф флауърс All rights reserved.