Огледах се в очите ти...
И видях тъга...
Хиляди сърца на парчета разбити...
Прочетох мислите ти...
Разбрах сама,
че същото мислиш и ти...
Трябваше ли да си тръгнем?...
Всеки в различна посока...
Безмълвни...
Трябваше ли гръб да си обърнем?...
Да се оставим на потока,
който минава през ума ни...?
© Тина All rights reserved.