НА МОИТЕ ОБИЧАНИ КОЛЕГИ
Да се сбогувам с всички ви не мога,
душата в мигом ще се разруши,
може би до скоро, вместо сбогом,
по-лесно с него да се примирим.
И на вас ще ви е тъжно, зная,
нали семейство сме, почти,
и трябва честно да призная,
че раздялата ще ми тежи.
За смеха ни и за обичта,
която всеки ден обменяме,
без обич тъжен е света,
затова боли да се разделяме.
Но БОГ е милостив и утре
отново ще ни срещне по-добри,
както всяко ново утро
по-мъдро е от миналите дни.
Обичам ви и с много страст
в наследство ви оставям любовта,
пазете я и я ценете - няма власт
от нея да изтрие същността.
Тя жива е и си остава
завинаги във нашите сърца,
и докато сме живи покорява
омразата и злото на света.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.