РАЗДЯЛА
На випуск 2004, с много обич
Изправя ни пред прага на живота
училището в този ден.
За последно дава ни насока
и разделя теб и мен.
Разделя нашите съдби,
сплотявани до този час.
Превърнали сме се в мъже, жени,
съдбата друга е сега за нас.
Но ще продължиме да се учим,
оттук нататък, всеки ден.
Та в живота да сполучим,
на света и ние нещо да дадем.
Изправени пред прага на живота,
тук сме за последен път.
Всеки тръгва в своята посока,
но отново ще се видим някой път...
© Екатерина All rights reserved.