От раздялата боли,
не казвам, че е лесно.
Трудно чувство е това,
но се преодолява, няма как!
Нека се примирим
и обиди вече не редим.
Вече зрели сме, нали,
затова нека спрем с тези игри!
Играта започнахме,
но правилата не прочетохме.
Май това ни беше грешката!
Все бързаме, а животът е пред нас!
Късно е вече
карти да редим,
мина време -
няма смисъл дори да ги свалим!
© Петя Димитрова All rights reserved.