Раздялата жестока е, любими,
но друг път има ли за нас,
аз моля искрено, кажи ми...
защо държиш ме още в твойта власт!!!
Аз нямам сили да те мразя,
виновен си за всичко ти...
Защо с любов не ми доказа,
че твоето сърце на мен принадлежи!!!
Животът нас ще ни разделя,
не отстояхме Любовта,
това е Божия повеля...
не се сърди на мен и на света!!!
© Вили All rights reserved.