Раздяла
Раздялата идва,
всичко ще свърши.
Животът ме вика,
но вие оставате в мен!
Класът се разпада -
няма лудории вече.
Наесен пътят ни чака отново,
без вас нищо няма да е същото...
Не просто приятели бяхме,
ежедневно ние заедно седяхме.
Споделяхме и радост, и болки.
Имахме си всичко - защо трябва да свърши?
© Михаела Канелова All rights reserved.