Dec 20, 2022, 9:21 AM

Раздяла 

  Poetry » Free verse
357 1 0

Да се разделим?

Добре.

Но нека да е

през средата.

И тогава

ти вземи

лявата ми половина,

аз ще взема

твоята

и така 

сърцето ти

най-после

ще е мое.

© Юнеско Чомски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??