– Кой реч изнася в този късен час?
– Ми аз изнасям – каза Бойко.
– Че вземи спри се, писна ни от Вас?
– Ви писна? – се учуди Бойко.
– Не зная как си издържал …
– Издържам аз – измънка Бойко.
– Ти нещо май си натежал.
– Ми хапвам – каза Бойко.
– При тебе ако дойда в Парламента…
– Ела де – каза Бойко
– Дали ще хванеме момента?
– Ще хванем – каза Бойко.
– А ти пък ако цъфнеш тук…
– Че що не – каза Бойко.
– До утре ще седиш напук.
– Напук седя аз – каза Бойко.
– Веднъж пристигнеш ли у нас…
– Пристигам лесно – каза Бойко.
– Ще искаш пак да давам глас.
– Без глас не може – каза Бойко.
– Ще те поканя, ала чуй…
– Аз всичко чувам – каза Бойко.
– Не казвай дума ти за туй.
– Наказвам – недоразбра го Бойко.
© Стефан All rights reserved.
Да,ама ние четем само "Винетуууу!"