Смелост -
иска се в сърцето,
а пътят е винаги честен.
Прелест -
са думите в морето -
а какво ще каже някой местен.
Нежност -
са мислите в полята;
родни... тихи... топли.
Една безбрежност -
носят стъпките ти в планината:
дългопаметни, безропотни вопли.
... Към далечни времена
на надежда.
Откъдето вечната тишина
те поглежда...
© Вечерница или Зорница All rights reserved.
Винаги всичко е възможно....