14.04.2012 Дъжд
Кафяво настроение.
Кафява дълга ленена пола.
Скъсани гуменки.
Съзнание - на парчета.
Косата - пусната на свобода.
Якето кожено - отблъсква вятъра.
Спомени безброй.
Очите кърваво зелени.
Никакво спане.
И ром бушува във кръвта ми.
Часовникът е счупен.
Намират се само забравени думи по бели листа.
И мечтая
за следващия.
Тогава ще стана красива.
И ще чакам - пак да ме върне към това.
Кафяво настроение.
Кафява дълга ленена пола.
Очите - кърваво зелени..
А ти... по това ще ме познаеш.
И не се бави.
Чак когато изпълниш целта си, ще можеш да бягаш.
А аз ще чакам следващия.
С кафяво настроение.
Кафява кожена пола
и очи, кърваво зелени...
© Вики Николова All rights reserved.