Apr 28, 2020, 11:02 AM

Разкажи ме 

  Poetry » Love, White poetry
788 1 0

разкажи ме
разкажи за теб от времето с мен
но не на другите
на себе си ме разкажи
нужно е да продължиш
да бъдеш цял
ако не смееш -
не си ме преживял

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??