„Харесвам те, но между нас
не иска да ни се получи.
Ти заслужаваш своя шанс
на по-добър от мен да случиш.
Щастлива да си всеки ден
с мъжа достоен да обича
момиче точно като теб,
а не на мене да прилича.“
Така започна онзи ден,
дойде началото на края.
Разбрах, не искаш да си с мен
и беше тежко, но го знаех.
Всичко беше, както ти
навярно вече бе предвидил:
пролях пред теб безброй сълзи,
докато имах още сили.
От този миг ме заболя,
но този миг ме и събуди.
Усетих приливна вълна,
а силата ми се пробуди.
И днес, когато ме видя,
не ме позна, но се усмихна,
щом казах име, се скова
и после, някак си, утихна.
Красива съм, така е, знам.
По-хубава от всички пъти,
когато тънех в самота
и чаках да ми звъннеш, скъпи!
Събирам мъжките очи
и паля всеки щом ме зърне,
събуждам всякакви мечти
и ти поиска да ме върнеш.
Но аз не съм сега това,
което беше изоставил,
израснах много и разбрах,
че ти добро си ми направил.
Харесвам те, но между нас
не ще и да ни се получи,
аз използвах своя шанс
и с теб завинаги приключих!
© Боряна All rights reserved.