Пиянство днес, сити стомаси,
а утре неясна химера,
открадвате ден от смъртта си
и копие днес е на вчера.
Такава не съм,но пък мога,
от музика, стих да живея.
Съдете. Без жалост и строго.
Различна. С присъда, без нея...
© Надежда Ангелова All rights reserved.