Виж себе си в просяка стар и приведен.
Не виждаш ли, още не гледаш.
Не бой се,
красиво е точно такова...
истинско,
неподправено, уж скрито, но явно.
Да, точно то, извор на всичко.
Движеща сила на цяла Вселена.
Творец и творение в безкрайно движение.
Творец и творение във вечно единство.
© Петя Борисова All rights reserved.