Всяка твоя усмивка ме ощастливява,
всеки поглед дори.
Тебе вече те няма,
разстоянието чувствата ни може де изпепели.
Питам се трябваше ли де се случи това?
Трябва ли любов? - Кажи!
Скоро разкрих чувствата си,
а разделиха се пътищата ни.
© Пролетното момиче All rights reserved.