Обичам те. До болка те обичам.
Тъй както странника обича да лети.
Тъй както майката детето си обича.
Тъй както ти обичаш своите мечти.
Обичам те и няма да го крия,
ти даваш ми надеждата една.
Изпълваш дните ми с магия
и правиш мен робиня на нощта.
Обичам те и трябва да узнаеш,
че слънцето луната люби без вина,
че огъня водата тъй обича
и преражда се във огнена вода.
Обичам те ала сме толкова различни
два полюса на север и на юг.
Близки сме а толкова далечни
аз от тебе ти от мен.
Обичам те и трябва да призная
различните умирали един за друг.
Тъй както аз за теб умирам
и ти за мен прегърнал ме в нощта.
© Петя All rights reserved.