Живея в свят, от този тъй различен.
Живея в някакво различно време.
Като метеор, от бурите повличан.
Като някакво пустинно цвете.
Един оазис - моята утеха.
Парещ пясък - моето легло.
Нежен вятър - моята постеля.
Свежо утро - моят благослов.
© Анелия Овчарова All rights reserved.
БЕЗДЪННИ, НЕНАГЛЕДНИ, БЕЗПРЕДЕЛНИ,
ЛЕТЕЖИТЕ ИЗ ТЯХ СА ДАР ВЪЗВИШЕН
ИЛИ МИГ СПОМЕН ОТ ЖИВОТ ПРЕДИШЕН.
с поздрави и пожелания да цениш и живееш в своят различност!