Различно
Не заспивай, нощта е прозрачна,
в нюанси на синьо привлича страстта
и в блед полутон, и малко различна
с аромат непознат ми ухае плътта.
На дъх разстояние пред тебе заставам
и тръпна в очакване на нещо различно.
В полумрака на стаята до тебе оставам,
до полъха свеж и така нетипичен.
Не казвай и дума - те са ненужни,
влей се със поглед във мойто съзнание!
Изтрий със докосване ласките чужди
и нека си спомням за теб до незнание!
© Някоя All rights reserved.
с обич, Златка.