Преплело корени–предчувствия,
Очакването се разлиства.
Мигът–кълвач бодро почуква
кората на старата Истина...
Пчели–желания политват
прашец да сбират от Съня.
Раззеленяват се мечтите
и спомени свиват гнезда...
© Веселка Стойнева All rights reserved.