Nov 7, 2012, 10:57 PM

Разминаване 

  Poetry » Love
734 0 2

Знаеш как е, ден след ден
изнизва се след месеца - година.
При теб е както и при мен.
Размина ни се. Пак ни се размина!
Но нали сме още млади и редим
приоритети, планове и мисли.
А миналото в други дни
ще седнем с теб да го разнищим.
"Има време... Още много има!"
С това си улесняваме проблема.
И нито някой дава, нито взима.
Разчитаме единствено на Времето.
Но знаеш как е, ден след ден
изнизва се след месеца - година.
Не бързай... Ала запомни от мен,
че всичко някой ден ще се размине...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е!
  • Времето не чака .. не чакайте и вие!!Не плувайте по течението, а направете така ,че вие да ги случвате нещата...Животът е кратък ...!!!!
Random works
: ??:??