Разминаване
Аз тръгвам.
В мен дъжд от спомени вали.
Палтото на раздялата обличам.
Усмихвам се, а всъщност ме боли.
Захвърлям непризнатите си чувства
на дъното на моята душа.
Поглеждам те с лъжливо безразличие
и тръшвам входната врата.
Днес идвам само във съня ти.
Неканена спирам до теб и мълчим.
Поглеждаш ме. Да.
В безмълвно съгласие и двама по дните неизживени тъжим.
© Арина All rights reserved.
Поздрави!!!