Не ме въвличай в твоя филм –
там дебне Тарантино.
Стрелби, бекграунд с гнус и кръв,
мачизъм, реплики неприемливи.
Не бива. Спомените са мечта,
подир отбой – отсрочка.
Дълбае тънкото длето сърца,
по нови рани – стара плоча.
© Христина Комаревска All rights reserved.