Да стигам с философски разсъждения
до изхода от някаква позиция.
Напразно се изгубих в разхищения,
в раздела - философска секция.
Да стигам с трезвото си мислене -
"съвременен човешки егоизъм".
Да почнa с правилното дишане
и да не броя преди да избух-лизам.
Ще ми е лесно в новото столетие,
дори на нищо да не заприличам.
Душата ми, опряна в пистолетите,
след като умре - ще мога ли да дишам?
© Дарина Дякова All rights reserved.
Браво, Дарина! с обич.