E? Щастлива ли си днес без мен?
Вече толкова време изтече,
откакто ти в онзи августовски ден -
сама от мене се отрече.
Всеки вторник ли дъжд те вали?
Кафето ти с вкус на какво е?
Все още ли чуждата болка така те боли,
а сънят предсказва бъдещето твое?
Днес Черен Петък било.
Всеки ден без теб ми е черен!
Няма полет с едно крило!
Все не намирам пътя верен!
Празнуваш ти на този ден,
в който животът ти първи дъх си пое.
А всяка нощ отекват в мен,
последните ти думи, с които ме прокле...
Дори на слепоочието си опрял цевта,
Истината е тъга голяма.
И на Черен Петък даже в Любовта -
промоции за мене няма!
© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.
сърце ти дал , а ум забравил