- прибери си опашките...
приличаш на Хидра...
а тя се усмихва...
вдига ръка
и кокетно приглажда
и без това гладката си коса...
каква естествена грация!...
(това там дали са рога?!)
малка бенка под дясната скула
(ще рече човек...
нещо ангелско има в тази жена)
дълга рокля от каталог
искрящи бижута допълват
това нестандартно очарование
(а същността ù, сякаш,
няма нищо общо със Бог)
тънка усмивка
се плъзга ехидна
(колко съм досадна, нали...)
тиха въздишка като облаче дим...
и аз съвсем далновидно
успявам да прикрия всичко
със малко повече грим...
ще вечеряме двете със него
(той наивно мисли, че съм сама)
тя обича червено порто...
(вечния спор...)
а аз предпочитам вода
ако извадя късмет
той никога няма да види...
че в мене живее...
още една...
дяволски непокорна
и много дива жена
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.