Dec 19, 2010, 1:05 AM

Разпиляната обич 

  Poetry » Love
549 0 1

Разпиляната обич

 

 

Разпиляната обич живее в нощта - 

ще се върнеш ли пак да я търсиш,

ще почувстваш ли в моята длан

как отново животът се връща?

 

Разпиляната обич се люби с нощта -

пие утеха на глътки,

запали ме - аз съм твоята страст,

посипи ме с лъжливи прегръдки.

 

Разпиляната обич погубва нощта -

сълзите избухват, когато си тръгваш,

ще науча ли твойта ръка

душата ми нежна да търси?

 

Разпиляната обич възкръсва в нощта,

когато сме смели копнежи,

впиваме устни в последния здрач

на събудената ни обич.

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми, подредено е но нещо последният куплет..., не се връзва.
Random works
: ??:??