Mar 4, 2010, 8:38 PM

Разплакана пролет 

  Poetry » Love
593 0 2

Разплакана пролет


Със сенките на закъснели мисли,

със полета на влюбени очи -

усещам нежно думата обичам

във такта на сърцето да тупти.

 

 

С надеждата за споделено утро,

със плясъка на дивите вълни -

под силата на погледа ти тръпна,

погалена от пролетни сълзи.

 

 

Да, често пролетта ми плаче -

отровена от залъци любов,

а след това във тиха и дъждовна вечер

разцъфва - пареща за нов живот.

 

 

 

 

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??