Nov 24, 2006, 9:26 AM

Разплакано момиче... 

  Poetry
1518 0 2

Разплакано момиче

по улиците тича...

Съдбата си отрича

на сянка тя прилича...

 

 

Разплакано момиче

 света ти тя пресича ...

Разплакано момиче ...

Нима на мене ти прилича?!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??