Nov 20, 2018, 5:07 PM

Рàзпнаха 

  Poetry
211 0 0

рàзпнаха на кръст
любовта и разпростря
се навред в миг тя

 

рàзпнаха на кръст
любовта и света го
любов сполетя

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??