разправят
приказки разказва
там някъде една река
не може
в нея
тишина да се удави
ни тварска ни човешка
ни в светлината ни в нощта
дали е вярно
разправячите не знаят
ухо не вижда
дланите докосването търсят
чертаят кръгове на въздуха в дъха
очите търсят се и искат
това е то-река
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Валери, Мая, Владислав, Таня Мезева, Цветелина, Солвейг, Таня Иванова, Анастасия, Лейди- Благодаря Ви!